Kontakt
+45 21782413

Nyheder

Nyheder lægges på min Facebook side “Roerstensgaard”. Nedenstående er et feed fra den side. Billeder  og videoer kan dog kun ses på Facebook siden.

9 months ago

Roerstensgaard

Her fra Roerstensgaard ønsker vi alle vore juletræskunder en glædelig jul og et godt nytår.

Tak for jeres besøg og jeres glade smil. Det er virkelig værd at holde jul på. Tilmed solgte jeg flere træer end sidste år – takket være jer. Og på trods… på trods af vejret, som I tog i stiv arm. Ja, igen: det er værd at holde jul på, mens den varme sne falder 😊

Rigtig glædelig jul fra mig og resten familien

Peter Bertelsen
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Roerstensgaard

Vi har haft det vådeste efterår nogensinde. Det har regnet hver eneste dag i november og december har også været temmelig våd. Husk derfor fornuftigt fodtøj når I skal ud og fælde juletræ - træerne er heldigvis lige så pæne som altid! 😊🎄 ... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

Roerstensgaard

Et eksempel på et af vores fine træer sat op med rigtig flot pynt 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Roerstensgaard

Sommeren er for længst gået på hæld, efteråret næsten det samme. Den mørke tid er i gang Det varsler så også julens komme, inden vi ser os om!
Det har været en god sommer for plantevækst. Særligt for de almindelige markafgrøder. Træer og buske klarede sig ok i tørkesommeren 2018, men de kan trods alt bedre lide den sommer vi har haft her i 2019.
Væksten har derfor været rigtig god, og jeg har mange træer til salg i år – et efterårsbillede vedhæftet.
Der er også mange store træer. En del flere, end jeg plejer at have. Det andet billede viser et par stykker af dem. De er mellem 3 og 4 meter høje. Skulle I derfor kende til virksomheder, institutioner, bofællesskaber m.fl., som har brug for et stort træ, så fortæl gerne, at de her kan få et flot og billigt træ. Kr. 250 for et stort træ afhentet her på stedet er fundet for de penge!
... See MoreSee Less

View on Facebook