Kontakt
+45 21782413

Nyheder

Nyheder lægges på min Facebook side “Roerstensgaard”. Nedenstående er et feed fra den side. Billeder  og videoer kan dog kun ses på Facebook siden.

3 days ago

Roerstensgaard

Et eksempel på et af vores fine træer sat op med rigtig flot pynt 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Roerstensgaard

Sommeren er for længst gået på hæld, efteråret næsten det samme. Den mørke tid er i gang Det varsler så også julens komme, inden vi ser os om!
Det har været en god sommer for plantevækst. Særligt for de almindelige markafgrøder. Træer og buske klarede sig ok i tørkesommeren 2018, men de kan trods alt bedre lide den sommer vi har haft her i 2019.
Væksten har derfor været rigtig god, og jeg har mange træer til salg i år – et efterårsbillede vedhæftet.
Der er også mange store træer. En del flere, end jeg plejer at have. Det andet billede viser et par stykker af dem. De er mellem 3 og 4 meter høje. Skulle I derfor kende til virksomheder, institutioner, bofællesskaber m.fl., som har brug for et stort træ, så fortæl gerne, at de her kan få et flot og billigt træ. Kr. 250 for et stort træ afhentet her på stedet er fundet for de penge!
... See MoreSee Less

View on Facebook

12 months ago

Roerstensgaard

Fra Roerstensgaard ønsker jeg alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. En stor TAK til alle jer, der har været her og købt juletræ. Til allersidste øjeblik har her ”været gang i den”. Det har været fantastisk – særligt pga. jeres gode humør og positive indstilling til mine træer, forholdene her og vores ekspedition.
På gensyn til næste år!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Roerstensgaard

Kalenderen fortæller, at der er godt seks uger til jul. I den tid håber jeg som i tidligere år at se en masse glade juletræskunder!
Forberedelserne er i gang. Der er masser af pæne træer i en god farve. Parkeringsforholdene er søgt forbedret – ingen mudder! De fældede træer får eget område – vist i billedet med hegn og stakitter. Træer bliver fældet og kørt hjem umiddelbart før den første åbningsdag den 24. november. Se venligst Roerstensgaard.dk om åbningstider m.m.
Sidste nyhed er, at jeg har fået asfalteret vejen, så den er bekvem at køre på 😊 Velkommen!
P.S.: fotografen kunne sikkert lære noget 🤔
... See MoreSee Less

View on Facebook