Kontakt
+45 21782413

Nyheder

Nyheder lægges på min Facebook side “Roerstensgaard”. Nedenstående er et feed fra den side. Billeder  og videoer kan dog kun ses på Facebook siden.

10 months ago

Roerstensgaard

Fra Roerstensgaard ønsker jeg alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. En stor TAK til alle jer, der har været her og købt juletræ. Til allersidste øjeblik har her ”været gang i den”. Det har været fantastisk – særligt pga. jeres gode humør og positive indstilling til mine træer, forholdene her og vores ekspedition.
På gensyn til næste år!
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Roerstensgaard

Kalenderen fortæller, at der er godt seks uger til jul. I den tid håber jeg som i tidligere år at se en masse glade juletræskunder!
Forberedelserne er i gang. Der er masser af pæne træer i en god farve. Parkeringsforholdene er søgt forbedret – ingen mudder! De fældede træer får eget område – vist i billedet med hegn og stakitter. Træer bliver fældet og kørt hjem umiddelbart før den første åbningsdag den 24. november. Se venligst Roerstensgaard.dk om åbningstider m.m.
Sidste nyhed er, at jeg har fået asfalteret vejen, så den er bekvem at køre på 😊 Velkommen!
P.S.: fotografen kunne sikkert lære noget 🤔
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Roerstensgaard

Mine små hjælpere! Der var en del bladlus i begyndelsen af sæsonen. Nu er der absolut ingen. Mariehønsene har ædt dem 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Roerstensgaard

Roerstensgaards coverbillede ... See MoreSee Less

View on Facebook